domingo, 29 de enero de 2017

Dibuixant el Nostre Arbre Familiar. M Àngels Olivé Piñol


Constel.lacions Familiars Quantiques. M Àngels Olivé Piñol




CONSTEL.LACIONS FAMILIARS QUÀNTIQUES- EVOLUTIVES SISTEMIQUES- M Àngels Olivé Piñol

Tallers:  CONSTEL.LACIONS
FAMILIARS  QUÀNTIQUES-  EVOLUTIVES SISTEMIQUES


CONSTEL.LAN,  RE-ORDENANT la INFORMACIÓ  ja des d’abans de la GESTACIÓ
TREBALL TRANSGENERACIONAL -  PERSONAL
Exercicis de Treball i Moviment Profund de l’Esperit i Connexió a la Vida.

El més Important es APROPAT A LA VIDA des del teu l’ADULT amb plena Responsabilitat.

  
       Integrar – Deixar Anar              
Fluir amb el moviment Present de la Vida.        Assentir a tot lo que ha sigut i es.
L’Amor Incondicional aporta a la cèl·lula energia total d’expansió energètica i salut.
L’Univers s’expandeix per mi i per tot, obrint multitud de noves possibilitats davant nostre.
Obro un Nou espai en el meu cor.
Gràcies a tots els morts i els vius del meu sistema familiar jo trobo el meu lloc i la meva força per ocupar-me de la meva Vida.
Puc mirar i veure als meus Pares com una Unitat que han estat allí per donar-me la Vida.
Gràcies a totes les meves relacions es pot produir la Transformació,
Abraço la Meva Historia Familiar, en ella es trobar la meva Font d’Amor, Salut i Força.
Quan agafo tota la meva historia amb Humilitat, puc fer algo Bo amb la meva Vida i hem trobo ple per oferir coses a la Vida.

La Família es com les Rames d’un Arbre cada un creix agafant la seva direcció i posició, encara que lligat a les arrels i a la seva Força, Empenta o Fre que son les mateixes per tot el grup familiar, des del seu inconscient i conscient, encara que actuen diferents en cada element d’aquest.

Que la teva historia familiar et serveixi per agafar Impuls i Avançar, mai per quedar-te penjat d’ell per seguir sofrint e immòbil. ( Luz Rodríguez )

També tenim que considerar que un Sistema es una Empresa, una Associació, el nostre lloc de treball, amb les mateixes dificultats que un sistema Familiar i a més a mes aquestes venen arrelades per les seves dificultats per cada element en el seu Sistema Familiar.
L’Anima Familiar vetlla para que cap membre del Sistema Familiar sigui oblidat i tampoc exclosos.

Totes les mans de Tots els Vius com dels Morts segueixen unides en el caminar dels temps, palpitant junts en un mateix Cor Familiar.

Qui Sana la seva lleialtat familiar Allibera tot el seu Potencial.

Què són les  Noves Constel·lacions Familiars Quàntiques?

Ès una eina terapèutica sistèmica creada per Bert Hellinger   ( psicoterapeuta alemany) ( es considera el Pare de les Constel.lacions), que es basa en poder comprendre els ordres de l’Amor i el moviments de l’Ànima i l’Esperit. Que serveix per apropant-nos a vivències ocultes del inconscient familiar, que influencien el nostre pensar, parlar, sentir i actuar.

Amb aportacions de Virginia Satir, ( es considera la Mare de les Constel·lacions ) treballadora social, amb un enfoc de teràpia familiar i coneguda com la Terapeuta de les famílies, explica com els esser humans son capaços de creixa i canviar, produint miracles a la seva vida.
Per entendre i arribar a transformar les dinàmiques e implicacions familiars difícils i que moltes vegades no han estat mai degudament enfocades. Amb el treball que es realitza amb les constel·lacions s’observa la xarxa que s’ha creat de vincles en la que totes les persones del sistema estant involucrades, apropant la causa, apropant un moviment profund sanador, mostrant la direcció de l’Amor, encaminant-lo cap a la Felicitat de la persona, acompanyant-la a Gaudir i Fluir de la seva vida i del seu moment present conjuntament amb el desenvolupament personal, des d’un posicionament d’adult i responsable.
Cada membre de la família o del sistema familiar esta en sintonia i lligat a d’altres del grup per profunds llaços d’Amor y de lleialtat. Hi ha uns Ordres de l’Amor, Lleis Naturals, que tenen a veure amb el Respecte i amb les Jerarquies, el Reconeixement clar del lloc, que li correspon a cada un, Pertinença i que tots tinguin un espai digne i de respecte, segons l’ordre d’arribada al sistema, l’Equilibri entre el Rebre i Donar.          
Tenint en compte que els pares són els que donen i els fills els que reben, quan això s’altera, produeix un desordre al sistema aportant unes dificultats ( manifestacions amb símptomes o malalties ) que s’han de resoldre dins de la família, sinó arribaran a altres sistema que la persona pertanyi.
El nen, per amor cec, fidelitat als anteriors, adopta reaccions i suporta  càrregues que li aportaran dificultats en la seva vida d’adult, manifestant tot allò que es troba ocult, que no esta vist per la família amb anterioritat pe tot lo que en aquell moment no es podia comprendre o suportar.
Quan aquests ordres son alterats o hi ha implicacions ens poden conduir cap a la malaltia o a la tragèdia, moltes vegades de forma repetitiva, fins que tot es vist i respectat.
Realitzant el treball amb les Constel·lacions observem les dinàmiques i les implicacions que generen desempar, surten a la llum i així al restablir l’ordre adequat apareixen solucions fent fluir l’Amor, el Benestar i l’Alliberament dels membres de la família o d’un sistema.
Que pot afectar a l’arbre genealògic familiar?:
-     Adulteris, fills il·legítims o no reconeguts, oblit, exclusió o negació de la pertinença,.....
-     Discapacitats, esquizofrènies, bipolar, malalts mentals,......   -   Suïcidis,    Assassinats...........
-     Herències, Injustícies, incomprensions, desequilibris, expiacions de culpes, exclusions,........
-     Morts prematures, Morts no compreses, Exclusions, Avorts, Mort de la Mare després del part, .. – Malalties físiques i/o Mentals, Inseminació Artificial, Vende d’ovuls – esperma, Fecundacions in-vitro, Mares de lloguer, ……………..
-     Creences limitants, Mandats familiars i socials, Formes- Patrons de  treballar i moure’s, …… - Vivències de la guerra, Empresonaments,......
-     Desequilibris entre Donar i Rebre         -   Dols no realitzats o negats,....
-     Quin pes hi ha en la repetició dels noms a nivell de diferents generacions,
-     Dates repetitives de concepció, naixement, casament, accidents i mort al llarg de l’arbre familiar.
-     Projecte Sentit de la Nostra Vida
-     Traumes reals o simbòlics de la nostra infància
Tot te una Ressonància Mòrfica, en les conductes familiars que la persona tan sols pot transformar I canviar a partir d’un mateix I així acompanyar a la sanació del seu arbre familiar, entenent que tot formar part de la seva experiència de vida, que l’ajuda a obtenir experiències per evolucionar i creixa, com a part del seu camí de transformació, sent la seva responsabilitat la nova visió cap al sistema.

Recordant que la persona no pot canviar a ningú, tan sols es la seva responsabilitat canviar la visió i l’acceptació de lo que hi hagut i el canvi es produeix en un mateix.
Els símptomes que apareixen en un mateix o en la seva família, els permet poder mirar tot allò que ja es convenient canviar en ell, encara que d’aquesta forma ell també acompanya  a l’arbre i a que aquest canvií i es sani, aportant una nova visió i perspectiva d’Amor, amb ressonància amb tot, d’una forma amplia que arriba molt mes enllà de la seva connexió amb el seu arbre
.
          L’Amor ens deixa anar cap a la Llibertat i esta en el Present vius.

La persona no pot fer feliç a ningú. Ningú el pot fer feliç . Tan sols des de la seva felicitat ell pot compartir amb un altre que també es complert com un, no algú que espera o ell espera que el completi.
Poder mirar de forma objectiva com un actua en cada moment en la seva vida, com un desitja o pot, o com cada un es posiciona davant de cada situació o moment en lo que esperen d’ell segons les normes i mandants,  ja establertes per la família / societat / treball / religió i s’allibera de tot això.
Des de les meves relacions com hem relaciono amb mi mateix o amb els altres; Des de la funció Pare, d’Adult o des del Nen.
El mètode terapèutic aporta un treball en grup, on intervé la persona que constel·la, uns representants-acompanyants i el terapeuta-facilitador que dirigeix el grup per tal de realitzar el treball, des d’el centre profund i en el màxim silenci, sempre hem de permetre que l’Ànima del consultant parli i dirigeixi el que es necessari per ell, per apropar un moviment profund sanador.
La presentació del treball del sol·licitant tant pot ser oberta, com oculta al grup.
També es poden realitzar les constel·lacions de manera individual.
Aquest treball va més enllà de la pròpia persona que realitza la seva constel·lació, arriba al seu sistema familiar, ja que hem de entendre que quan un element del sistema es mou, la resta es recol·loca i troben el seu equilibri de nou.

A part el treball que realitza una persona durant la constel·lació, afecta també a la resta de  participants del Taller, ja que tenim que tenir en compte que moltes problemàtiques son comunes entre las resta del grup que realitza un taller i en alguns moments també amb una moviment de ressonància amb altres camps mòrfics amb la mateixa vibració..
El més important es posar consciència, i creure que som mereixedors de Salut, de tota l’Abundància  i Prosperitat en la seva vida present.

 Amb tot aquest treball es realitza una ordenació que tenim des de la nostra fecundació i per les situacions viscudes des del nostre naixement, en les cèl·lules de la persona que esta realitzant el treball de C.F. aportant alliberació emocional que fera que les neurones ( que tenen un punt important en el cor ( ja que aquest es el que ara ja es coneix com el segon cervell)) portin nova informació al seu cos físic i als altres capes, apropant-lo a la sanació de tots aquestos.
Dirigit a tot aquell que vol obtenir mes comprensió de si mateix i del seu sistema familiar, temes amb dificultats de parella, relació pares - fills,
pèrdues i dols, comportaments addictius o destructius, patrons i mandants  que es van repetint generació darrera generació afectant en el camí desenvolupament personal, problemes laborals, d’organitzacions o associacions, malalties,.........


Treballo partint de diferents enfocaments: Treball de Bert Hellinger  ( des d’un  Moviment Profund i enfocament de l’Anima – Esperit ) ( Des del Moviment de les Noves Constel.lacions Quàntiques ),
Treballant des del reconeixement del Nen Interior amb Margaret Paul i Erika Chopich  - Treballant el Trauma - Nen Interior amb Franz Ruppert (amb un enfocament psicològic i més científic). 
- Aplicant informació de Biodescodificació (Dr. Salomon Sellan -  Enric Corbera) forma auto-didacta, Tallers de Formació: Escola Francesa Original Cristian Fléche Tallers de Transgeneracional amb Ainoa Caldedero

Terapia de  Regresions  amb Miguel Angel Darshan –  Luz Ramirez,   i  Dr. Jose Luis Cabouli de forma auto-didacta  )     

Des de fa uns anys ( 2002) faig constel·lacions familiars primer com a treball personal de creixement, ara seguint amb el meu treball i ( 2012 ) acompanyant a d’altres a fer el seu camí profund de creixement.
Formació: Centre Amatista d’ Altafulla. Tallers Individuals: ( Centre Holos – Joan Garriga (Institut Gestalt ), RenmaDendos – Fidel León, Biodifusió – Àngela Suarez.    Imma Sanz.).  Formant-me de forma periòdica amb Brigitte Charpentier de Ribe de l’Institut Insconsfa de Madrid.   . Acompanyament en la Gestió de les Emocions, de la Vida  i dels Dols / Pèrdues.

Porto mes de 26a utilitzant i formant-me en diferents tècniques energètiques e integradores.
Porto quasi 40a. treballant a hospitals a Tarragona.
Facilitadora de les Noves Constel·lacions Familiars Quàntiques.
Tècnic – Coach Holístic
Dona Medicina
 
     Mª Àngels Olivé Piñol.

619992465      aolivepi@yahoo.es             espaivibracio@gmail.com
   espaivibracio.blogspot.com

“ Un Nou Guió en el teu Patró de Vida  Present “
“ Desitges ser feliç o tenir raó “











viernes, 27 de enero de 2017

Constelaciones Familiares. Nuestras Relaciones son la Clave

La Vida siempre que crea un Problema crea también un Solución. 
Todo aquello que aceptas te transforma.
Trascender desde la Conciencia.
¿Tomas Conciencia de todo ello?


QUI SOM

    · Maria Àngels Olivé Piñol
     Responsable - Coordinadora del  Projecte ESPAI VIBRACIO. 
    Escola Vida i Salut. Medicina Integrativa.  
    Tècnic - Coach Holístic
    Fa ja quasi 40a que treballo en el mon sanitari, primer a Tarragona i ara a Valls, he vist multitud de canvis i  progressos, que mai hagués pogut pensar.
    Cada vegada més contenta i compromesa amb l’obertura que s’està realitzant des del mon sanitari envers les tècniques  complementaries - holistiques, donant una nova visió integral  i global a l’atenció de la persona, d’una forma molt sua i tranquil-la.
    Aquest treball hem permet treballar en alguns moments amb el naixement i en altres  amb la mort, tot això aportant un gran enriquiment, comprensió i compassió per mi com a persona i envers els altres.
    Tècnic de Radiodiagnòstic  -  Pius Hospital de Valls.
    Fa ja quasi 26 anys que d’una forma sense ser prou conscient del canvi que s’estava  produint en mi, vaig començar a introduir-me en les tècniques complementaries e integradores.
    Vaig començar a realitzar un treball personal profund i gratificant, encara que en alguns  moments quan estàs  immers en ell, un no es prou conscient d’aquest fet.
    Fer  el camí de Santiago 2008, per mi va ser amb el pas del temps, un canvi profund i una nova  visió, una forma més entenedora del camí que estic fent. 
    La vida s’encarregat de portar-me fins aquí, mica en mica, produint-se canvis interns i  externs, que segur aniran produint-se cada vegada que faig un nou pas en el meu camí, en el meu compromis intern i profund.
    Agraint en tot moment a l’Univers la seva aportació en el meu procés, les persones que  vaig retrobant de nou i que m’acompanyen a creixa. Els que han estat, els que estan i els que ara arriben.
    Recordant que aquest camí un decideix en cada moment com el vol fer i el seu ritme, tenim clar cap on vol o  sap internament cap on ha d’anar.
    El que m’agrada recorda e intento compartir: " La nostra vida es un camí, en cada moment el  podem dibuixar de nou, es interessant i bo tenir clar cap on volem anar, però també poder  mirar amb Amor tot allò ja recorregut i realitzat i des de la Comprensió i l’Alegria poder mirar tot aquell trajecte que encara queda per recórrer, que  ens permetrà seguir creixent. Decidin esta present i disfrutar per mi en la meva Vida i viva". Cada cop entenc i hem permetro entrar en Sintonia amb la Vida, permetent que la Voluntat de la Vida  es pugui manifestar sense interferir la meva voluntat.
    Informació  sobre  el  meu  treball  amb  les tècniques  complementaries com a complement  en el treball de informar, acompanyar  i ajudar a mantenir la salut d’una forma global, amb  equilibri i harmonia, ajudant-nos a observar i potencia la responsabilitat de cada un de nosaltres amb mantenir-la. Reconeixent i acceptant el nostre ritme en el camí que hem decidit recórrer des de l’Amor, Comprensió i Compassió envers nosaltres.

    2002 fa ser el meu inici amb Constel·lacions Familiars, d’aquí un gran aprenentatge en el qual encara segueixo formant-me.

    Sempre en mi hi ha un esperit de trobar informació que m’aporta i ens aporti a una major estabilitat, harmonia i pau interna. On el caminar diari sigui mes fàcil i senzill, des de la responsabilitat plena i adulta.
    Treballo aplicant:
    Reiki Usui, Reiki Karuna Ki,  Kinesologia ( AR ), Kinegeneologia (AR) en memorias Prenatals. 
    Arquetipus de Sanació, 
    Treballs amb Flors de Bach. Essències  Orquídies Amazones.  Flors de Bush Australia. Tècniques  Energètiques Programació Neurolingüística  (PNL),
    Facilitadora de Constel·lacions  Quantiques, Energia Ilahinoor,  Geometria Sagrada ( Sanació Inca ). 
    Xamanisme Inka  ( Iluminacións - Extraccions )Sanació i Roda Sanació  Tècniques de Conciencia Nativa.
    Tècnica Metamòrfic, 
    Lectures  de Registres Akàsics (RA). Colorterapia. Cristaloterapia. Treballs aplicant Codis de Llum KAI 
    Magnified Healing ® 1era.Fase (Sanació Magnificada). Massatge Holístic. Massatge  Atlante ©™ Inivell.
     Harmonització per so Bols tibetans i diapasó OM. 


    Mestra Reiki Usui Sistema Tradicional. GrandMaster Reiki.
    Formadora de Reiki Usui
    Formadora  d’Energia Ilahinoor
    Formadora Tècnica Metamorfica

    Facilitadora Constel.lacions Familiars
    Acompanyament en els Procesos de Perdues i Dols.
    Acompanyament en el Dibuix d'Arbre Familiar
    Facilitadora en Procesos de Canvis
    Treballs i Exercicis de Psico-Bio-Emocionals amb PNL.
    Directora - Responsable d'Espai Vibració ( lloc físic) Espai Vibracio. Alcover fins Agost 2017
    Hem pots trobar a :
    Font de la Salut a Valls.

    En Formación de Reiki Colabora:
    LOLI EXPOSITO RODRIGUEZ - Mujer Medicina

    TÉCNICO HOLÍSTICO
    Maestra y Sanadora en Chamanismo Inca

    Munaykis
    Acompañante en Procesos de Pérdidas y Duelos.
    Ilahinoor.
    Maestra Reiki Usui.

    En formación Conciencia Nativa con Aurora Burriel – Shamballa soul space.
    Lo que me gusta recordar e intento compartir: Nuestra vida es un camino, en cada momento lo podemos dibujar de nuevo, es interesante y bueno tener claro hacia dónde deseamos ir, pero también podemos mirar con Amor todo el camino ya recorrido y realizado, desde la Comprensión y la Alegría poder mirar todo el trayecto que aún queda por recorrer, que nos permite seguir evolucionando, con la responsabilidad de una persona adulta. Soltar todo lo traspasado.

    Colabora con Espai Vibració.
    www.espaivibracio.blogspot.com

Agraiments als Col.Laboradors d'aquests anys de l'espai físic.

GRÀCIES 
A TOTS ELS COL.LABORADORS QUE EN UN MOMENT o  D'ALTRE HAN CREGUT  I HAN FET POSSIBLE DURANT TOTS AQUESTS ANYS QUE L'ESPAI FISIC ( ESPAI VIBRACIO. ALCOVER ) FOS POSSIBLE EN L'APOSTA DE TOTES LES ACTIVITATS REALITZADES.

FINS AGOST 2017

Encara que no tots estan en ordre que han arribat al Projecte, si que estan tots els que han passat per ell. 

RECONEIXAMENT A CADA UN i HA LA SEVA APORTACIÓ.

Col.laborador de  Suport Tècnic. 
Des de l'inici fins al tancament.
Josep Barbera Garcia



ANNA M CASTAÑO
Soport des de l'Inici en aquest Projecte
Facilitadora de Constel.lacions Familiars en moments puntuals.
Tècnic de Reiki.



LOLI EXPOSITO RODRIGUEZ - Mujer Medicina

TÉCNICO HOLÍSTICO
Maestra y Sanadora en Chamanismo Inca

Colabora con Espai Vibració.
www.espaivibracio.blogspot.com









ROSA M TURÓN FERRER - Mujer Medicina
TÉCNICO HOLÍSTICO

Directora-Responsable de Re-acciona.

Colabora con Espai Vibració.


www.espaivibracio.blogspot.com







Conferencia Masaje para bebes- Elisabet Garcia Garzon



CONFERENCIA CRANEO SACRAL. FINA FONGIVELL




AURORA BURRIEL  MARTOS - Mujer Medicina


Directora – Responsable y terapeuta: Shamballa soul space. Barcelona
www.shamballasoulspace.com


OSCAR MARTIN SIMÓN - Canal de información y conocimiento

Coach Holistico.
Maestro de Reiki


Director – Responsable y terapeuta: Shamballa soul space. Barcelona

LAURA MEDIA DIEZ - Mujer Medicina

Colaboradora: Shamballa soul space. Barcelona











ARIADNA SILVA MONTAÑEZ - Mujer Medicina
Colaboradora y terapeuta: Shamballa soul space. Barcelona


A parsonal








MARIA ISABEL MEJIA: Astrologa. Cartas Astrals





Colaboradora : Shamballa soul space. Barcelona
OTROS COLABORADORES DE ESPAI VIBRACIO.

ENRIC GENE.      
TÈCNICA VIBRACIONAL amb BOLS ALQUIMICS



KRATU YOGANANDA.   
MASSATGE TAHILANDES.



FCO JAVIER DEL RIO CISNEROS
Tècnic Holístic. Hombre Medicina.




MIGUEL ANGEL AGUILAR HISADO. 
Coach. Acompñante en Procesos de Perdidas y Duelos.


JORDI ABELLO CIURANA.     
ASTROLOGIA DE L’ANIMA



M CARMEN SANCHEZ GONZALEZ.     
MEDITACIÓ – ACTIVACIO.



Projecte Alimentacio Saludable y Prevención Enfermedades: Antonio Gonzalez
Naturopata





En Momentos Puntuales de la Formación de Reiki diferentes niveles:


Juan Gomez Garcia                                 Nuria Ribe Carles






ALVARO GONZALEZ.

MINDFULNESS Y LA CREACIÓN INTERIOR. Meditación.


OSCAR PAÜLS. 
Jin Shin Jyutsu.  i  GEOBIOLOGIA - CONTAMINACIÓ ELECTROMAGNÈTIQUES


MARINA CASTELLS  QUERO.   
Acompanyant de Bioneuroemocio.


TOTE TAMAYO
Gracias por Acompañar a Marina en su Conferencia y aceptar este espacio para tu grabación de Caja de Pandora.



















GRACIES a cada una de les persones que m.han acompanyat ha que aquest projecte fos realitat.
Gracies familia, amics, companys i a tots aquells que seu apropat d.una forma per compartir o buscant un acompanyament.
FELICITATS a tots junts hem caminat i hem pogut canviar la nostra realitat i el nostre present.
Als que han estat, estant i els nous que arribaran amb els nous projectes que puguin apareixe en el meu caminar.

Segueixo caminant en el Servei.

M Angels Olive Piñol 

Escola Vida i Salut. Espai Vibracio